En el centre del Maresme, entre la mar Mediterrànea i el Turó de Montalt, es troba aquest encantador lloc, a prop de l’Ermita de Santa Cecília de Torrentbó envoltat d’un paratge esplèndid i ple d’encant, amb el mar als seus peus i el cel com a sostre, a on la tranquil-litat i un deliciós àpat es combinen en una simbiosi perfecte.

El Restaurant Mas Grau és una masia del segle XIII amb una decoració i detalls rurals que transmeten harmonia, destaquem la última premsa de vi existent a Arenys de Munt com a gran tresor . Hi ha sales de 8 a 90 comensals, per a celebrar qualsevol tipus de festa, convit, casament o moments especials per a vostès, o a la terrassa a on el cant dels grills a la nit amb el toc melòdic del mussol farà de l’àpat un moment indescriptible.

Els propietaris, Mª Antònia Obiols i Raimon Castellví, s’han dedicat tota la seva vida al fantàstic món de la gastronomia, la MªAntònia com a propietària de la braseria “el Rebost” durant 21 anys i destacant la tradició familiar d’en Raimon, a on el seu avi tenia al seu càrrec el conegut Hotel Titus d’Arenys de Mar (1932-1968), i el seu pare l’Hotel Raymond d’Arenys de mar (1968-1990). Després de ser propietari d’altres restaurants i d’una llarga formació gastronòmica a Suïssa i a França, es van instal-lar en aquest lloc encantador, que combina delicadesa, perfecció, estil i creació, i l’ajuda de tot l’equip col-laborador faran que tinguin una bona estada i un ambient difícil de superar.
Amb una cuina d’autor, elaborada i tradicional, recomanem tots els plats i postres, amb una cuina visible, destacant la brasa com a actor principal, la decoració com a escena, l’excel-lent vi com a director d’orquestra i els postres per fer un fi de festa digne d’un bon paladar.
Carretera de Sant Vicenç de Montalt a Arenys de Munt (BV 5031) Km 12,5 | 93 793 85 55 | 628 74 71 67 | rai.castellvi@hotmail.com